dissabte, 10 d’abril del 2021

 Mirades més enllà de la pandèmia.

Diàlegs des de l'espiritualitat.


Per visualitzar el document sencer clica:

    AQUÍ

Benvolguda Sangha, 

Des de la Casa d'espiritualitat/Fundació Valors Humans hem volgut posar una mirada àmplia i amb perspectiva al que pot significar l'impacte que la pandèmia de la Covid-19 ens causa a nosaltres individualment i al nostre entorn proper i més enllà, globalment.

Veiem que aquesta crisi ens està mostrant  indicacions clares per tal de construir una nova manera de viure més conscient i justa per a tothom.

 

Des del compromís que tenim amb el nostre camí d'espiritualitat pensem que escoltar, contrastar, reflexionar sobre les aportacions de persones altament reconegudes en diferents àmbits(des de l'ètica, la ciència, l'ecologia, l'antropología i la visió social) ens pot facilitar una major comprensió i permetre ser millors portadors de visió i de llum. 

 

Mireu el temari adjunt i la metodología a seguir amb la il·lusió que nosaltres l'hem pensat i dissenyat.

 

Per altra banda, conscients del cansament que també ens envolta relacionat amb aquest tema, ens agradaria tancar el curs gaudint d'una trobada de convivència al jardí de la Casa amb totes aquelles persones que hi haguessin participat i que inclouria un seminari de reflexió final compartida, sobre els temes dels diàlegs.

 

L'aportació sol·licitada, a més de cobrir les despeses derivades, està destinada al manteniment de la CESFNeri en temps de pandèmia i a alguns projectes socials representats per algunes entitats i els seus ponents. 

 

Agraïm un cop més, la difusió que hi pugueu fer.

Us hi esperem!!!

 

Una forta i càlida abraçada 

Berta i equip de la Casa.