divendres, 21 de desembre del 2012


"La Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri està responent als signes dels temps.
És notable que una comunitat visqui a l'uníson la fidelitat a les seves arrels cristianes i que alhora estigui oberta a pràctiques contemporànies de meditació com el Zen.
I que sigui tota la comunitat que ho visqui i que això dinamitzi la seva vida interior.
Que aquesta doble opció per les arrels i per l'escolta al que tanta gent busca s'hagi convertit en un espai obert, encara ho fa més generós i respon el que l'Esperit bufa sobre aquesta generació.

Des de dins de l'Església es dóna testimoni que la fe cristiana no és un territori tancat, a la defensiva o a l'ofensiva, sinó que viu en pau i que té la humilitat d'aprendre el que ve d'altres tradicions. [....]

En veritat, cada vegada hi ha més gent que s'adona que hi ha una única Tradició: l'anhel de l'ésser humà cap a Déu, cap al Suprem o el transcendent. Que tota una comunitat sigui capaç de viure en aquesta frontera, que ho faci pacíficament i tenaçment al llarg de més de 20 anys i que ara tingui un lloc on compartir, és certament una gràcia per la ciutat de Barcelona"
.
                                                                                        Xavier Melloni


Et convidem a fer una visita virtual pel jardí, les habitacions, el menjador, la biblioteca, les diferents sales, i el zendo... prémer  aquí