divendres, 16 de maig del 2014

Thich Nhat Hanh amb 58 monjos i monges allotjats a la CESFN

Thich Nhat Hanh ha fet, durant les primeres setmanes de maig, la primera gira per Espanya. Al seu pas per Barcelona, abans de tornar cap a Plum Village, ha estat allotjat durant una setmana a casa nostra, la CESFN,  amb 58 monjos i monges de la sangha.

No cal dir-vos el que ha significat, tant per la feina que ha comportat com per les ganes amb què ho hem fet, posar la casa en condicions perquè Thay i la seva sangha es trobessin realment com a casa.
Hem gaudit de dies intensos de servei i de compartir la joia del que per a ells és el més fonamental: la pràctica de la respiració i el caminar conscient, en cada moment i en cada petita o gran acció del dia.
A les fotos podeu veure els diferents moments en què hem meditat plegats, hem conversat, hem rigut;el concert de flauta i piano i la recitació poetica; la conferència al fòrum; la caminada en silenci, la xerrada a l'Arc de Triomf de Barcelona. També, el sopar d'acomiadament en el qual, entre cants i agraïments, el mateix Thich Nath Hanh ens va regalar una caligrafia escrita per ell que diu:  "MIRA CON COMPASIÓN".