dilluns, 25 de juliol del 2016

ESTIU A LA CASA D'ESPIRITUALITAT


Benvolguts amics i amigues,
La propera activitat que tindrà lloc a la Casa d'espiritualitat Sant Felip Neri, és el Training Zen que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d'agost. Us adjuntem el programa.
Hi ha la possibilitat de quedar-se a dormir a la casa i també les menjades. En aquest cas ho heu d'avisar abans del 15 d'agost.
Preu del dinar: 10 €
Pensió completa (esmorzar, dinar, sopar i dormir: 50 € per dia)
Training Zen: 10€ per dia.

També us recordem que les activitats regulars de zen començaran la setmana del 12 de setembre, és a dir, els matins a partir del 12 i els dijous a partir del 15.
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Servei i suport a algunes activitats

Durant la darrera assemblea anual de la Dana Paramita es va veure la necessitat de donar suport a algunes activitats regulars de la Fundació Valors Humans i Casa d 'Espiritualitat (CE).

·  Jardí de la CE.  Durant el mes d'agost cal persones que a la tarda puguin venir a regar el jardí. Ja ho hem fet altres anys i el resultat ha estat molt satisfactori. Les persones interessades en col·laborar es poden posar en contacte amb la Petra al correu:   p_apariciorodrig@yahoo.es
           També el samu al jardí es fa regularment i durant tot l'any amb persones compromeses que necessiten suport. Si podeu formar part de l'equip de "jardiners" ho podeu comunicar també a la Petra.

·  Biblioteca. La biblioteca segueix en construcció. En aquest moment una persona que ve d'Alemanya, Helen Buchel i que forma part de l'àrea de la filosofia de la terra i les cultures ha creat el suport informàtic necessari per a un bon funcionament i juntament amb el Santique regularment hi fa feina, la biblioteca ja comença a funcionar de forma més efectiva. Cal, però, col·laboradors que es poden posar en contacte amb el Santi: santiagomulet@gmail.com

·  Meditació per a nens i adolescents.  Aquesta activitat regular de l'àrea d'espiritualitat té una gran acceptació entre pares, nens i preadolescents. És un activitat que es du a terme gràcies a un equip de col·laboradors voluntaris que cal reforçar. Les persones interessades en col·laborar-hi poden posar-se en contacte amb Ramon Ferrer (ramon.ferrericancho@gmail.com).
A totes i tots us enviem una cordial salutació i desitgem un bon estiu.

Dana Paramita. Fundació Valors Humans. Casa d'espiritualitat Sant Felip Neri.