dissabte, 2 de desembre de 2017

El programa "l'ofici de viure" a la CESFN i a l'escola Nostra Senyora de Lourdes de Barcelona.http://www.ccma.cat/catradio/lofici-de-viure/

L'ofici de viure dóna eines pràctiques per començar a meditar. ¿Què vol dir meditar? ¿Vol dir deixar la ment en blanc? Els especialistes que entrevista Gaspar Hernàndez desmunten aquests tòpics al voltant de la meditació.

El programa comença conversant amb Swami Satyananda Saravasti, mestre hinduista, i continua visitant l'escola Nostra Senyora de Lourdes de Barcelona, en què des de fa 28 anys els alumnes hi practiquen "interiorització", una altra forma d'anomenar la meditació.

D'altra banda, la monja zen Berta Meneses i el filòsof Vicente Merlo expliquen, pas a pas, com s'ha de meditar.
.....
Què vol dir meditar? És deixar la ment en blanc? Els especialistes entrevistats en aquest capítol de "L'ofici de viure" desmunten alguns tòpics sobre la meditació i donen eines pràctiques per començar a meditar.
El mestre hinduista Swami Satyananda Saraswati visita l'escola Nostra Senyora de Lourdes de Barcelona, on fa 28 anys que els alumnes hi practiquen la "interiorització", una altra manera d'anomenar la meditació.
D'altra banda, la monja zen Berta Meneses i el filòsof Vicente Merlo expliquen, pas a pas, com me­ditar.
"L'ofici de viure", l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio, busca maneres alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.

Escola Sanbô-Zen Grup de Lleida