dissabte, 23 de setembre del 2023

Sopar solidari de Palma Compassiva i més coses

 


'L'objectiu de la medicina hauria de ser positiu: benestar, salut i unitat'
Joan Mascaró i Fornés



El proper divendres, 6 d’octubre, PALMACOMPASSIVA durà a terme una celebració que abraça solidaritat, germanor, premis literaris i adéus amb el cor a la mà. Anirem per parts, tot avançant que l’ordre dels factors no altera el producte. Anem-hi, idò:


1. SOPAR SOLIDARI


Portes obertes a totes les amigues i a tots els amics, col·laboradores, voluntaris i a tothom que ens vulgui acompanyar. 

Et convidem a celebrar la vida amb nosaltres: perquè som vius, som afortunats i tenim una humanitat compartida per fer això i moltes coses més.

Sabem que fomentar les bones relacions ens fa més saludables, feliços i fins i tot longeus!, també que la connexió és la base de la compassió, així que necessitem compartir amb tu aquests moments.


  • HORA: A les 20.00h 
  • LLOC: Restaurant Syndeo Lounge (Hotel INNSIDE by Meliá). Carrer Camilo José Cela, núm. 5, Palma 
  • RESERVES: Per WhatssApp al núm. 630 82 09 41
  • APORTACIÓ: 45€. A la Cta: ES65 2056 0022 1720 9936 3927

 

2. LLIURAMENT DE PREMIS




En el decurs del sopar es procedirà al lliurament dels premis del Ier Certamen de relat curt: Històries d'una Escala Solidària.

La solidaritat es mou amb petits actes: és el primer replà d'una escala que podem pujar esglaó a esglaó i que culmina amb molta claredat, aquesta llum que es cola dins els nostres cors i en els de les persones que ajudem.

Acompanya i aplaudeix als guanyadors i participants!




3. COMIAT DE MARIAN i RETROBAMENT D'AMICS


Per totes aquestes raons, petites o grans, et demanem el gest de col·laborar amb PalmaCompassiva en aquest sopar, i escenificar-hi els nostres somnis: sentir-nos la veu, no sentir-nos exclosos i estar acompanyats.

A més, ens agradarà retre homenatjge a Marian García, l'essència de PalmaCompassiva i companya de la Sangha de Mallorca, perquè ha estat la impulsora des del principi i ara marxa. El seu adéu, encara que segur que retornarà moltíssimes vegades, ens deixarà una empremta profunda als nostres cors. 

Milions de gràcies, Marian.

Segur que serà una nit de trobades, rialles, alegries i sobretot, molta il·lusió pel present i el futur del nostre moviment, que sense tu no té sentit:

Et ve de gust gaudir-la amb nosaltres?

https://palmacompasiva.org








'Que gran és el treball'
Joan Mascaró i Fornés







🙏