dijous, 21 de març del 2024

Introducció a la meditació zen a Castelló (20 d'abril)

 





'L'amor ens permet oblidar-nos de nosaltres mateixos'
Joan Mascaró










El proper dia 20 d'abril es farà una Introducció a la meditació zen a Castelló. Ho impartirà Serafín Gómez. Us adjuntem el cartell per si us interessa i per fer-ne difusió. Aquest any només costa 20€ perquè els participants hauran de portar el dinar. S'oferirà un aperitiu. 

La jornada de matí i tarda es farà a la mateixa ciutat de Castelló, al centre on ara meditem de normal, gràcies a la generositat i hospitalitat de la direcció del Centre Odara.

Esperem poder compartir el silenci amb tu

Les introduccions d'un dia són perfectes per iniciar-se a la pràctica del Zen. Una jornada de silenci et permet intuir i sentir el què és la nostra pràctica i alhora, per al principiant, no té la càrrega de: 'Déu meu, dos dies sense parlar, no sé si podré suportar-ho'. 

Meditar junts 'té un plus'

Així, si coneixes alguna persona interessada els ho pots comentar. Per a les ja iniciades és una bona manera de compartir, ja saps que meditar junts 'té un plus'.

Haver fet una introducció et permet assistir als Sesshins (retirs més llargs de diversos dies) que realitza la nostra mestra Zen Berta Meneses.



Adreça d'Odara

  • Carrer Historiador Escolano, núm. 21
  • 12004, Castelló de la Plana
  • Veure mapa (+)






'És el sempre present allò que compta'
Joan Mascaró

🙏