dimarts, 25 de juny del 2024

Espai de Silenci d'Artà. Bones vacances!!

 



'Estic enamorat d’Artà i vull parlar-ne, si no vos sap greu, car sempre, de l’abundància del cor, la boca en parla…'
Fra Rafel Ginard Bauzá





El passat dissabte, 23 de juny, va tenir lloc a l'Espai de Silenci, la cloenda de la temporada de meditacions de la petita sangha d'Artà i rodalies.

Amb el record recent d'un sesshin atípic i extrany, on la absència de la Mestra Berta Meneses va marcar la diferència, i amb la seva inspiració en la distància, vàrem fer les dues assegudes corresponents i acabarem amb la lectura del Zazen Wasan i els Quatre Vots, tot anhelant que la salut de la nostra mestra es restableixi el més aviat possible.

Un refresc amb infusions, coques, galletes, bessons d'ametlla i molt més, va posar el punt i final a les trobades meditatives en el petit zendo del carrer de sa Sorteta d'Artà.

És el moment ara de gaudir del cicle d'oportunitats lúdiques que ens ofereix l'estiu.

Ens tornarem a trobar al setembre o octubre... deixarem que la vida disposi.





Salut, silenci i bones vacances!

🙏

PS. Gràcies Aina, gràcies Rafel per obrir-nos les portes d'aquest senzill i bell zendo artanenc









'
Com m’embolcallaren l’ànima aquestes terres, turons i muntanyes i espadats, 
aquestes pletes, aquests vergers, aquests pinars de cambuix tan verd i perdurable, aquestes torrenteres com xacres en els camps, aquests penyals i freus que els cavalls blancs de les ones besen i atupen, aquestes platges que, si ploren mastegades, la mar les planxa i les brunyeix.I sobretot, sobretot, aquesta claror artanenca, aquest or lumínic de cel profund, esclatant de joia de viure, llum riallera que els meus ulls de nin han servat per sempre ninetes endins…'
Fra Rafel Ginard Bauzá