dilluns, 24 de desembre del 2012

 Proposta per als grups locals de Zen i per a persones físiques. 

Projecte de beques per a estudiants de la Comunitat "13 de enero de Talnique", El Salvador


Com ja sabeu els socis de l'Associació Danaparamita des de l'any 2003, hem estat impulsant i col·laborant en el projecte de reconstrucció de la Comunitat "13 de enero de Talnique" en El Salvador.

En el marc dels projectes pel 2013, cobra una especial rellevància el dels estudiants becats.

Aquest setembre hem pogut constatar la força de canvi que representa l' impuls d'aquests nois ja formats, i que sens dubte seran els líders del canvi de la comunitat. 

Som conscients que en els moments actuals no tothom pot col·laborar amb la quantitat total d'una beca. 

Us proposem una nova fórmula per a becar a nois i noies de Talnique, que seria a través dels grups locals, és a dir que amb petites aportacions de tots els participants en els zenkais locals, s'aconseguís la quantitat per a becar un estudiant.

A continuació trobareu la carta que s'ha adreçat a les persones que continuen becant als estudiants, i també el projecte de Beques pel 2013, que podeu consultar. 

En successives entrades al bloc, us anirem explicant la resta de projectes, així com posant-vos en contacte amb les companyes i companys de la Fundació Kanzeon, que com sabeu és la nostra contrapart a El Salvador.

                         ................................................................................. 

Benvolguts col·laboradors en les beques dedicades als nois i noies de Talnique El Salvador.

Com sabeu el curs escolar acaba aquest mes de desembre, i comença al febrer, per això hem de garantir que continueu col · laborant en la beca de manera total o parcial, atès que aquest any hem rebut menys diners per subvencionar els projectes, hem de garantir en primer lloc als becats, ja que no podem deixar a mitges els seus estudis.

Els altres projectes Horts casolans, Alfabetització, Prevenció de la delinqüència, Escola bressol i ajuda al menjador i Escola de Primària, podem col · laborar en major o menor grau segons els pressupostos, però als que han començat els seus estudis no podem deixar-los penjats, per aquesta raó abans d'aprovar tots els pressupostos per l'any 2013 hem d'assegurar que vosaltres podeu seguir aportant i quina quantitat.
Els que sou nous a aportar per a un becat us recordo que cal enviar els diners a aquest compte:

Catalunya Caixa 2013 0628 44 0200626288
Titular: Associacio Zen Dana Paramita
Posant beca per Talnique i el nom de la persona o el grup que dóna la beca.

Ja veieu per l'informe que hi ha 4 becats que segueixen i altres 5 que ja han acabat i han de fer el treball fi de carrera.

Moltes gràcies a tots, en aquests moments que estem vivint és d'agrair la vostra aportació i així ho manifesten els becats d'una manera molt clara que és col · laborant en els projectes d'alfabetització d'ajuda a la comunitat i a l'escola de primària, amb hores socials que dediquen pràcticament tot el dissabte i algunes tardes de la setmana.

Bon Nadal que la llum de la saviesa i la compassió il·lumini el nostre camí
Una abraçada
Gassho
Berta


Podeu consultar el projecte de beques pel 2013 aquí.