dijous, 12 d’octubre del 2023

Palma Compassiva. Xerrada amb Assumpta Mateu

 



'Estimar és la manera més senzilla de ser feliç' 

Joan Mascaró i Fornés



Refugiats en una societat paliativa amb la il·lusió d'evitar el dolor

  • 19 OCTUBRE 2023 19:00h
  • ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER
  • C/ SIMÓ BALLESTER, 9. PALMA


La nostra propera xerrada és PRESENCIAL, amb aquest títol 'Refugiats en una societat paliativa amb la il·lusió d'evitar el dolor', i comptarem amb una convidada estimada i admirada per tots nosaltres: ASSUMPTA MATEU, que vendrà a parlar-nos i fer-nos reflexionar sobre un tema del qual tots ens beneficiarem.



  • Trobaràs tota la informació al cartell adjunt.
  • Recorda reservar plaça, ja que la quota és limitada.
  • Desitjant veure't, t'enviem una forta abraçada.
  • PalmaCompassiva.



Assumpta Mateu Domènech


Psicòloga especialista en clínica. Directora del Programa DOL. Formació en acompanyament al dol i al final de vida. Especialitzada en Cures Pal·liatives. 

Interessada a promoure cura i naturalitat davant dels processos humans com el dolor, la malaltia i la mort; tant a les comunitats com als professionals de la salut i el canvi social.

M'agradaria compartir amb vosaltres la mirada que sembla que estem tenint i entreteixint en la nostra cultura i en aquesta època postmoderna sobre el dolor i el final de la vida. 

La nostra mirada social cap a la forma de fer-nos mal significa una mirada a com vivim i en definitiva a com anem creant una actitud cap al final del procés de viure i que venim anomenant mort.






'Sense certa mesura d'intimitat amb el dol, la nostra capacitat d'estar amb qualsevol emoció o experiència a la nostra vida es veu molt compromesa' 

Francis Weller





Salut i gassho profund !

🙏