dijous, 25 de novembre del 2021

INTRODUCCIÓ GRUP D'OSONA

HOSTALETS DE BALENYÀ


El passat dissabte dia 20 de novembre es va dur a terme la primera introducció d’un dia, organitzada pel grup de Zen d’Osona, impartida per Miquel Isanta. 

Hi van participar 27 persones, 11 de les quals era la seva primera introducció i les altres 16 persones ja antigues en la pràctica.

Va ser un dia de silencia ben aprofitat per part de tothom.


Treballadores de MOLTACTE

Treballadores de la cooperativa d’iniciativa social Moltacte van voler donar suport i escalf en el primer curs introducció que impartia el seu ex-gerent. Així mateix, una considerable representació del grup de Zen de Blanes varen voler acompanyar també el seu responsable en aquesta ocasió.

S’hi van afegir amics del grup de Barcelona per donar cos al silenci i orientació als nous.

Una impecable organització del curs per part de la Núria, l’Elisenda i el Josep, van permetre que transcorregués de manera fluida, amb la col·laboració i entrega de tots els assistents.

Es va seguir l’horari proposat, amb 10 assegudes de 20 i 15 minuts pels nous i 11 pels antics.




Una xerrada de 60 minuts pel matí i una altra per la tarda, amb Samu, dinar....i col·loqui al final.

Es va poder constatar que el format d’un dia afavoreix la participació de persones que difícilment poden assistir a cursos de cap de setmana sencer.

S’han programat pel 2022, 3 cursos d’un sol dia impartits per Miquel Isanta, organitzats pel grup de Zen d’Osona a la casa Marc Castanyer d’Hostalets de Balenyà.