dimarts, 14 de desembre del 2021

FESTA DE NADAL

Sorteig de tres cistelles de Nadal pels socis de la Dana Paramita i amics de la Fundació Valor Humans

Benvolguts amics i amigues de l’Associació zen Dana Paramita, 

Aquest any dins de la tradicional festa de Nadal volem fer un petit gest d'agraïment a totes les persones, practicants de Zen, socis i sòcies de l'associació i de la Fundació Valors Humans, que de forma confiada i compromesa donem suport a través de les nostres aportacions i presència a projectes i activitats que arrelen la nostra pràctica. Són per tots ben coneguts a El Salvador, Guatemala, Equador, i també a casa nostra: beques, publicació de llibres, cursos, tallers i serveis generats dins les diferents àrees de la Fundació.

 

El gest que preparem amb il·lusió són tres cistelles de Nadal que en un sorteig s’adjudicaran segons el número de soci/a, llistat que inclourà a les persones que fan aportacions a la Fundació. Si alguna de les persones guanyadores no assisteix a la trobada ens hi posarem en contacte.

 

La festa de Nadal serà el dissabte 18 de desembre a les 6 de la tarda. Hi haurà algunes menges en format individual, brindarem amb cava, o infusions, i compartirem d’altres aportacions, contes, cançons, poemes i, si les condicions són propícies, cantarem nadales i farem el sorteig.

 

A les 8 del vespre hi haurà el concert del grup de cambra MUOM, cant d’harmònics. El concert d’aquest grup té un cost i l’aportació serà de 10€.

 

Una forta i càlida abraçada 

 

Associació Zen Dana Paramita

Fundació Valors Humans