dijous, 16 de juny del 2022

III Estiu Musical als Jardins de la CESFN

 




Tot és a punt per als concerts al Jardí de la Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri. 
La tercera edició ens proposa un programa força interessant.





Aquest cicle de concerts, iniciat durant les restriccions sanitàries de la pandèmia, el mantenim amb molta il·lusió com a suport a la Casa d'Espiritualitat i a altres projectes de caràcter social. 

Les aportacions donaran suport a aquest projecte formatiu que arriba a més de 700 infants i joves associats. 

El concert de dimarts, 19 de juliol


El Quartet Calders -anomenat així en honor a l’escriptor català Pere Calders- és fundat l’estiu del 2018 a Barcelona. El formen els violinistes Òscar Vilaprinyó i Júlia Álvaro, el violista Alex Rodríguez i el violoncel·lista Miquel Felip. Els integrants, quatre joves músics apassionats per la música de cambra, s’agrupen amb l’objectiu d’explorar el vast repertori de la formació.

La identitat del grup rau en l'aprofundiment de la comprensió i realització de l'obra musical com una unitat total en ella mateixa des del llenguatge de cada compositor. També tenen com a fi promoure el panorama musical actual, col·laborant amb compositors contemporanis de renom com ara Ernest Giralt o Josep Soler. 

D’aquest últim, han realitzat l’enregistrament d’escenes de l’obra “Jesús de Natzaret” i també del seu Quartet de Corda no. 10. Properament enregistraran els seus Corals per a Quartet de corda i el Quartet no. 11, la darrera obra escrita pel compositor.

Treballen sota la mentoria del director d’orquestra Jordi Mora, deixeble de Sergiu Celibidache i dels membres del Quartet Gerhard. Paral·lelament, reben consells d’integrants de grans quartets com el Quartet Casals o el Quartet Dalia.

Agraïm la vostra col·laboració i la difusió que en pugueu fer.

Reserves: info@casaespiritualitat.barcelona

Us hi esperem!