dimecres, 3 d’agost del 2022

ARA I ADÉS. 'LA CRÒNICA D'UN CÀNCER'. CAPÍTOLS 2 i 3

Benvingudes i benvinguts de bell nou a L’ARA I ADÉS, aquest nou espai en format podcast, pensat per investigar i qüestionar des d’una visió holística i posar el focus en l’experiència humana.

Avui podrem conèixer, de la mà de nous experts, la realitat de les persones que conviuen amb el càncer. “La crònica d’un càncer” és el títol genèric d’aquest primer programa, repartit en cinc capítols. 

En el primer ‘Un diagnòstic que et canvia la vida’, comptarem amb Lis Costa, codirectora de l’Habitual Video Team, que ens va compartir el relat d’una experiència íntima i plena  d’incerteses. Lis Costa també ens acompanyarà als dos capítols d’avui. A la primera part d’avui, tendrem a Consol San Gabriel, doctora en Farmàcia i fitoterapèuta. A ‘Les possibilitats curatives de les plantes’ Consol San Gabriel ens explica què és la fitoteràpia i mostra el potencial desconegut dels productes que la natura ofereix.   
Clou el darrer capítol d’avui, Àlex Contijoch, osteòpata i especialista en medicina xinesa, que ens parla de les teràpies pel dolor i ens aporta una visió poc ortodoxa del càncer. El seu espai l’hem titulat: ‘El càncer com a inici de la curació.’
Gràcies per acompanyar-nos.
(Direcció i presentació: Helena Pérez Llorca) Salut i gassho infinit
🙏


Des de Dana Paramita i la Casa d’Espiritualitat de Sant Felip Neri ens complau presentar-vos aquest nou espai de divulgació radiofònica: L’ARA I ADÉSUna proposta que ens convida a conèixer continguts en àmbits diversos, a través de les experiències personals i professionals de les persones entrevistades.