dijous, 5 d’octubre del 2023

ACTITUD SANGHA. Naturaesart





'Entrellaçat amb el món de la matèria hi ha el món de l’esperit, i l’esperit és Ésser, Consciència i Joia.'

Joan Mascaró i Fornés







Naturaesart 

De la mà de dues companyes de la Sangha de Mallorca, Cati Bauçà i Claudia Giovanna Zucchelli, ens endinsam dins un projecte engrescador, NATURAESART, que tot i fer anys que l'estan desenvolupant és una bona proposta per enriquir, acompanyar i fer créixer l'ACTITUD SANGHA. 

Anem-hi idò!


Naturaesart té el propòsit de fomentar, transmetre i compartir els valors de la Natura des del moviment i la quietud per a l'escolta.

Posam atenció en generar ancoratges positius, experiències d’harmonia i contacte; bellesa en benefici de la Salut, en el seu sentit més ample.


Punt de trobada


Volem contribuir a l’esdevenir de comunitats flexibles i conscientsSer un punt de trobada per a totes aquelles manifestacions que afavoreixen l’expressivitat, amb l’objectiu de promoure perspectives creatives cap a la vida. 

Facilitam el treball personal i/o en petits grups per mitjà de pràctiques d'immersió de Qi Gong i Tai-txí en contacte amb la Natura, Meditació, Ioga de Meridians i tractaments personals de Shiatsu. 

També donam el curs de formació de terapeutes de Shiatsu, en col·laboració amb l'Escola de Shiatsu Dhimahi de Catalunya.

L'art és present en tot allò que ens proposam. Ho entenem com a part essencial de la pràctica mateixa i ho transmetem mitjançant la presència i l'acció conscient. 

Actualment, tenim un projecte d'integració de pràctiques com el Tai-Txí i el Qi Gong amb disciplines com el Sumi-e i l'aquarel·la, que mos permet la vivència de la fluïdesa del moment present i continu, la profunda calma, el Wu Ji.

Tot plegat amb un contacte molt especial amb el vertader sentit de l'art com una font inesgotable de positivitat, tendresa i amor cap a un mateix i cap a l'univers. 

Enllaç a Naturaestart (+)


Cati Bauçà


Cati Bauçà és llicenciada en Belles Arts per la UB, docent en Dibuix, Arts Plàstiques i Disseny. 

  • Actualment, professora especialista en Gravat i Estampació a l’escola universitària Adema, escola adscrita a la Universitat de les Illes Balears que imparteix el grau de Belles Arts.
  • Especialista Universitari en Disseny del Paisatge per la UIB.
  • Postgrau en Significats i Valors Espirituals de la Natura per la UdG amb la realització del TFP “Naturaesart”
  • L’any 2005 començà a practicar Tai-txí, l’interès en les Arts internes per a la Salut la porten a conèixer i iniciar-se en l’estudi i pràctica del Qi Gong a Mallorca. 
  • Segueix la formació i es titula en Pedagogia i pràctica del Qi Gong amb l’IIQG. 
  • L’any 2017 du a terme un viatge d’immersió a les arrels budistes i taoistes del Qi Gong terapèutic i del Zhi Neng, realitza les pràctiques a les muntanyes de Songshan i Wudang.


Claudia Giovanna Zucchelli


Claudia Giovanna és terapeuta professional de Shiatsu. Des del 2007 es dedica a la pràctica i transmissió del Tai-Txí i el Qi Gong, amb entusiasme i creativitat.

  • Llicenciada en Belles Arts per la Middlesex University, Londres.
  • Certificat d’aptituds per a l’ensenyament del Ioga, Escola Viniyoga de TKD Desikachar.
  • Formada en Pedagogia i Pràctica del Qi Gong, IIQG.
  • Nivell III de Reiki, sistema Usui.
  • Diplomada per l’Escola de Shiatsu Dhimahi.
  • Co-directora de la Primera Formació Integral de Terapeutes de Shiatsu®
  • Ha realitzat cursos i tallers internacionals amb Bill Palmer, creador de Shiatsu Moviment, amb Gabriella Poli, Cliff Andrews i Patrizia Stefanini.
  • La seva trajectòria destaca per la recerca sincera en les Arts Internes per a la Salut, i la seva completa dedicació i compromís com a terapeuta.


VEUS DEL PAISATGE


Han participat en el projecte d’investigació i exposició 'Veus del Paisatge', dut a terme per investigadors de la Universitat de les Illes Balears i altres universitats, juntament amb artistes independents, els resultats del qual es va exposar al Centre Cultural de la Misericòrdia el passat 22 de juny.

Allà hi van presentar la seva visió del paisatge com a territori d'escriptura, essència, lloc sentit i vivència del cor. 

Es tracta d'obres en l'àmbit dels llenguatges visuals i plàstics, la composició fotogràfica, l'estampació, l’art digital i el fotogravat.


Amb un clic pots veure una Mostra gràfica (+)


Si vols participar a ACTITUD SANGHA, pots trametre la teva col·laboració, proposta o projecte a gasparzen@gmail.com







'La gent necessita allò en què pot confiar: revela el teu jo simple i natural, abraça la teva Naturalesa original'

Lao Tzu






Salut i gassho profund 

🙏