dimecres, 4 d’octubre del 2023

Taller de 'Moviment Conscient' a Mallorca





'En l'art la persona controla el material. En la ciència el material controla la persona'

Joan Mascaró i Fornés




Taller de Moviment Conscient a Sant Honorat


El proper diumenge, 22 d'octubre, de 10.00 a 13.00h, la coreògrafa i ballarina Anna Jarque, companya de la Sangha de Barcelona, ens proposa i ofereix aquest Taller de Moviment Conscient.

Gràcies a l'ajut de l'ermita dels SSCC, la Zen Sanbô Mallorca podrà dur a terme aquest taller a la sala Ramon Llull de Sant Honorat, al massís de Randa.

És obert a tots els públics. 

En podem fer divulgació entre les amistats i famílies. Tots serem benvinguts.


Contingut:   


Aproximació al moviment amb confiança i calidesa. 

Consciència del cos i de l'espai
per al gaudi propi i comunitari, essent conscient de les possibilitats d'espai que dibuixem cadascú i amb la resta del grup. 

Ho farem des del gest, la respiració i diverses propostes de moviment per a viure la dansa com a quelcom que va més enllà del que es veu. 

El batec individual viu al costat dels batecs de les altres persones amb qui m'hi relaciono...


Imparteix: Anna Jarque


'Ho introdueixo des de la perspectiva pròpia com a professional de la dansa des de fa més de trenta anys i amb l'estudi introductori que vaig fer a través de l'obra de Raimon Panikkar, presentat en el seu Simposi Internacional i publicat en un dels capítols de 'Panikkar, avui' editat per Fragmenta Editorial)...'

Anna té el t
ítol superior de Dansa i Coreografia de l'Institut del Teatre de Barcelona, promoció de 1988. També té formació en Ciències de l'Educació-UNED. 

Especialitzacions universitàries: Cultura, Drets Humans i Activisme (UB), Trastorns del Comportament: Psicopatologies Infantojuvenil (UAB), Neurociència i aplicacions a l'aula (UBL-RLL), Reconciliació, perdó i conflicte (curs CUIMPB) amb Certificat oficial de Primers Auxilis Psicològics (UAB).

Porta més de trenta anys com a docent en diversos àmbits, edats i col·lectius (escoles, instituts, intel·ligència límit, grups de cooperació, joves d'inserció social, capacitats limitades, salut mental). Sempre treballant a través del moviment, la paraula i l'escena, la consciència del cos i de les emocions...

A més a més, Anna Jarque és ballarina professional (Cia. Dart, Teatre Liceu, WürzburgTeather-Alemanya). 1988 Premi coreogràfic Festival iberoamericà Òscar López. 1991 coreografia òpera i ballarina al Festival de Perelada). Directora d'òpera de cambra fins 1998 (Xarxa Juventuts Musicals, Cercle Artístic Liceu...) (1993 assistent de direcció d'escena al Kammerspeel de Würzburg-Alemanya). 

Des de 1989 ha dissenyat i dirigit coreografies per a teatre, òpera i cinema...


Espai: ERMITA de SANT HONORAT 



Gràcies infinites a l'ermita de Sant Honorat que ens cedeix l'espai Ramon Llull. 

Un lloc bell, diàfan, amb moltíssimes possibilitats, en el qual Anna Jarque podrà desplegar tots els seus sabers per enriquir-nos el cos, la ment i el cor, amb el moviment conscient...

L'adreça per arribar-hi és aquesta: Ermita Sant Honorat (+)



Aportació: 12 euros

Una part d'aquesta quantitat serà per agrair l'ajut de l'ermita i per a la neteja i manteniment de la sala i, l'altra part, per poder satisfer el trasllat i l'allotjament d'Anna Jarque que no percep ni vol cap retribució.

Durada: 3 hores


RESERVAR PLAÇA: 

Fer un correu a gasparzen@gmail.com






'En el sublim hi ha silenci; en la simple bellesa només harmonia'

Joan Mascaró





Salut, moviment conscient i gassho profund

🙏