dilluns, 24 de juny del 2024

ACTITUD SANGHA: Marató de Shiatsu a Manacor

 



 
'Harmonitza cos, ment i emocions, mitjançant el contacte'





L'Escola de Shiatsu Integral Dhimahi, una de les seves mestres és la companya de la Sangha de Mallorca, Claudia Giovanna Zucchelli, celebra el final del curs triennal de formació de terapeutes amb una marató de Shiatsu.


  • QUAN: dissabte, 13 de juliol
  • ON: al Centre de Ioga Soham. C/ de sa Fàbrica, 50 de Manacor
  • QUÈ: amb aquesta proposta, alumnes i professors ofereixen tractaments de 30 min de forma continuada de 10.30 a 13.30h
  • OBJECTIU: donar conèixer l'art del Shiatsu.


Per què Shiatsu?


Originari de l'antic Japó, el Shiatsu és un tractament holístic que es fonamenta en  els principis de la medicina Xinesa. 

Harmonitza cos, ment i emocions, mitjançant el contacte, amb l'objectiu de millorar la salut i la vitalitat de la persona que el rep, activant la seva capacitat d'autocuració.

El Shiatsu té un ampli espectre d'aplicació en casos crònics i aguts.

En el Shiatsu s'apliquen pressions amb les mans, els dits, els colzes i els genolls, a diferents ritmes i intensitats, segons les necessitats del receptor. 

Es realitzen mobilitzacions, estiraments, rotacions i formes de contacte sobre el recorregut dels canals energètics –meridians– i els seus punts essencials.

El Shiatsu és un art terapèutic molt relaxant i pacificador per a cos i ment.

Ens ajuda a augmentar el nivell de consciència, a connectar i interioritzar amb els aspectes més profunds del nostre ésser, convertint-se en una eina excel·lent de creixement personal.

Tradicionalment, es practica en terra, sobre un futó japonès. La persona que el rep porta roba còmoda. No es fan servir olis ni cremes corporals.

Persones de totes les edats poden beneficiar-se del Shiatsu i també dones embarassades a partir del tercer mes.

Entre els terapeutes acabats de formar per l'Escola de Shiatsu Integral Dhimahi hi ha professionals de l'àmbit de la salut, fisioteràpia, acupuntura, osteopatia i quiromassatge entre d'altres. 

L'aplicació de les tècniques de Shiatsu a aquestes pràctiques aporta més profunditat d'acció i una condició de calidesa especial en el tracte i en la relació entre client i terapeuta.


T'hi apuntes?


Places limitades!

Reserva la teva plaça enviant un missatge per WhatsApp al 644474029 (Claudia) i et donarem cita i més informació.

La donació és de 10€


Salut, silenci i shiatsu

🙏🙌✨🤍