dijous, 6 de juny del 2024

Xerrada amb Esteve Humet: 'Acollir des del cor'

 



  



'S'ha de trobar una vida interior'
Joan Mascaró







Les propostes de l'Espacio de Diálogo Reflexivo, en el marc de Palma Compassiva, sempre són interessants i agraïdes, com la del proper divendres, 21 de juny. Una xerrada amb col·loqui amb el místic i mestre espiritual, psicòleg clínic i transpersonal, Esteve Humet.

Referint-se al present, després d'haver recorregut un llarg camí, Esteve Humet ens confessa que 'és una etapa dolça, com recollir els fruits d'un llarg aprenentatge. És com si les tensions viscudes s'anessin resolent en una integració, en una certa transcendència, en una llibertat interior i en una pau molt agradable, no tant perquè hagi madurat molt més sinó perquè, creu jo, accepto més, sense resistències, tota la meva realitat: el que sóc i el que visc...'


Esteve Humet 


Esteve Humet (Terrassa 1947). Savi, místic i mestre espiritual. Psicòleg clínic i transpersonal. 

Està especialitzat en meditació i en Programació Neurolingüística (PNL). Les dues grans fonts d'inspiració són el cristianisme i l'hinduisme. 

Al seu torn, la seva vida ha discorregut per una doble vessant: la de la soledat, ―mitjançant la qual va aprofundir en el silenci― i la de l'acollida ―bé terapèutica o bé connectada amb la meditació o l'espiritualitat.

Actualment, es dedica a impartir cursos i retirs per ensenyar les persones a meditar i fusionar-se amb el silenci, podent així reconnectar amb la font de la pau i el benestar que es troba al nostre interior. 


Alhora, també organitza recessos d'espiritualitat a l'Índia. És l'autor de Camí cap al silenci i L'ermità. Ha traduït, entre d'altres, Anthony De Mello, amb qui va tenir l'oportunitat de fer diversos recessos espirituals, Henry Le Saux i les Upanishads. 

D'Esteve en destaca la humilitat, la serenitat, la senzillesa i la profunda vocació de servei envers tots els éssers. La seva presència harmoniosa no deixa indiferent ningú. Forma part del professorat del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge des de la primera edició, el 2009.



Contacte, inscripcions i dates


Divendres 21/06/2024

De 19:00 a 20:30h

Contacte: Pilar Ascaso

Inscripcions i enllaç a Zoom: pilar.asc@gmail.com

Donatiu i/o aportació per a Palma Compassiva: 5€

Al CC: ES65 2056 0022 1720 9936 3927



'L'amor ens permet oblidar-nos de nosaltres mateixos'
Joan Mascaró
🙏