dimecres, 18 de setembre del 2024

Sesshin a Hostalets, amb Berta Meneses. Del 17 al 20 d'octubre.

 


'Des de l'inici de la seva existència, l'ésser humà s'autopercep com a cercador. Una cerca que té un doble origen: la necessitat i l'Anhel. L'ésser sempre aspira en el seu interior més profund la plena realització. L'ésser humà es posa en camí per saciar-ne la carència i per respondre a l'aspiració profunda que l'habita...'
Berta Meneses




Amigues i amics del Zen i de totes les Sanghes,

Des de la Sangha de Girona ens plau informar-vos que ja tenim obert el termini d'inscripcions per al proper SESSHIN a HOSTALETS de BALENYÀ, que tindrà lloc del 17 al 20 d'octubre de 2024, a la Casa d'Espiritualitat Marc Castanyer. Ens dirigirà la mestra Berta Meneses.


Contacte


Si tens interès en participar-hi, envia un correu electrònic a l'encarregat de fer les inscripcions: Josep Fourcade.

Email: josepfourcadeplazas@gmail.com

  • El preu del curs serà de 235€

Si estàs admès, en el decurs d'aquest mes de setembre, t'enviaran la confirmació de la plaça, així com la forma per fer el pagament del curs.

No t'ho perdis!!





'
En molts moments, dirigim la recerca cap a fora, pensant que hi ha d'haver 'alguna cosa', fora de nosaltres, que ens completi i ens saciï. Tot i això, al llarg de la nostra vida ens adonem, uns abans i altres més tard, que no hi ha, entre tots els objectes, absolutament res que pugui saciar la nostra aspiració.

Per això, sovint, després de crisis i frustracions, ens veurem obligats a dirigir la mirada cap a l'interior. Aquest canvi de paradigma ens compromet, però no sempre tenim prou claredat per seguir la intuïció que ens està advertint i volem mantenir actituds i patrons de funcionament que segueixen fonamentats en les falses esperances
...'
Berta Meneses









Gassho profund i agraït

Sanbô Zen Girona 

🙏