dilluns, 27 de maig del 2013


MÚSICA CALLADA 

  I CICLE DE MÚSIQUES CONTEMPLATIVES
Auditori Castanyer, Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri
DISSABTE 1 de juny,  a les 19.30 h
 
Albert Mora, flauta.  Jordi Torrent, piano


Amb aquest concert, el cicle Música Callada comença el que vol ser una col·laboració habitual amb compositors actuals que tenen un vincle, bé personal o en la seva trajectòria artística, amb la Casa. En aquesta primera ocasió sentirem la música de Jesús González (Suso), compositor i flautista nascut a Galícia però que ha viscut molts anys a Barcelona i que molts segurament coneixereu.

Sentirem dues obres per a flauta i piano, i lestrena absoluta de Cantiga-Filipense, obra per a piano, composta i dedicada a les filipenses de Barcelona.

Ell comenta de les seves obres:

“La meva necessitat de compondre és el resultat de manifestar allò intern i profund en un estat o en una cosa. Gairebé totes les meves obres estan compostes al voltant o des del silenci, la tranquil·litat i la quietud. Després duna elaboració de complexa construcció, al final el que queda i el que sentim és una música de simple i etèria aparença, sempre expressiva i en continu moviment”.

El concert es completarà amb obres per a flauta i piano de compositors decisius del segle XX, com són Claude Debussy, Olivier Messiaen, Giacinto Scelsi i Henri Dutilleux. Els intèrprets seran Albert Mora, flauta, i Jordi Torrent, piano.

El darrer concert d'aquest curs vol ser al mateix temps una festa de cloenda abans de les vancances d'estiu. En acabar el concert podrem compartir les nostres aportacions culinàries al jardí gaudint d'un temps agradable i festiu.

Entrades: 15€

Estudiants, jubilats i persones a l’atur: 10€

Menors de 12 anys: 5€

Reserves: caesfelipneri@gmail.com

US HI ESPEREM