dimarts, 30 d’agost de 2022

L’Ara i Adés + Zen training + Concerts…


‘La gran joia de la col·laboració. Si un ésser no té bona voluntat, com més té menys és…’

Joan Mascaró i FornésL’ARA i ADÉS amb Caterina Molina


Avui retorna L’ARA I ADÉS, aquest nou espai en format podcast, pensat per investigar i qüestionar des d’una visió holística i posar el focus en l’experiència humana. Ens arriba a l’últim capítol, el cinquè, del primer espai dedicat a la ‘Crònica d’un càncer’


Helena Pérez Llorca, directora i presentadora, ens proposa una entrevista amb la companya de la sangha de Barcelona, Caterina Molina.


Helena i Caterina establiran connexions per oferir-nos llum i saviesa, experiència i bondat. 


Caterina Molina és Dra. en filologia catalana i ATS, recull el que s’ha dit i ens obre portes d’anàlisi a través de les connexions. 


Aquest Podcast també el teniu a disposició al canal de Youtube de la Casa d’Espiritualitat de Sant Felip Neri (Veure i escoltar +).


Gràcies per acompanyar-nos.


-o-


Training Zen a la Casa d'Espiritualitat


La Casa d'Espiritualitat de Sant Felip Neri de Barcelona ens ofereix un curs d'Entrenament Zen per a aquelles persones que volen aprofundir en la pràctica en un horari diferent i més flexible del d'un sesshin. 


Es pot participar en tot el curs en règim intern, o bé dies concrets o franges horàries concretes. Hi haurà pràctica intensiva, amb dokusan, teissho, alguns moments d'activitats comunes relacionades amb la pràctica...


De fet, l'exposició 'La Ferida' fa part d'aquest programa d'Entrenament Zen. 


Així com el concert de Silvia Vidal i Ramon Humet (So Silent) titular 'Bany sonor'. El concert és a benefici dels nens de Talnique d'El Salvador i serà presentat amb una introducción d'Amelia Melo.


2, 3 i 4 de setembre


El Training Zen tindrà lloc a la CESFN els dies 2, 3 i 4 de setembre de 2022.


Pots venir tots o part dels dies sempre i quan ho comuniquis, indicant clarament el que faràs.


Adjuntem el programa amb els horaris corresponents (veure programa +).


També necessitem saber si participareu en les diferents activitats de la tarda per poder preparar tot el necessari.Inscripciones, cost i forma de pagament


  • Pensió completa d’un dia (esmorzar, dinar, sopar i dormir)  58€
  • Àpats 12€ cadascun
  • Esmorzar 5€  
  • Matrícula per les activitats d’un dia 15€  
  • Socis i amics  12€
  • (no es contemplen pagaments de fraccions de dia)
  • Aportació al Concert de diumenge dia 4:  10€Pots fer la inscripció clicant el següent link i enviar-lo el més aviat possibe, no més tard del 24 d'agost.


Fer inscripció clicant aquí


Si et confirmem la plaça pots fer l’ingrès a  'BBVA/Caixa Catalunya' 

 

IBAN: ES74 0182 0880 6402 0169 5225


(Associació Zen Dana Paramita) especificant: 'training zen' i el nom.


També pots fer el pagament en efectiu quan arribis a la Casa.


-o-


Acadèmia d’estiu del ‘Capriccio Français’ a la Casa d’Espiritualitat


A la Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri de Barcelona s’ha celebrat l'Acadèmia d'estiu del Capriccio français. Han estat vuit dies, del 21 i al 28 d’agost, dedicats al repertori barroc, amb el suport del Moviment Coral Català i de l’Institut francès, que proposava un taller per a cantaires solistes, així com un taller de cant coral.El Capriccio Français és un conjunt professional que toca amb instruments d'època i que està especialitzat en el repertori barroc. 


Des de fa 25 anys, ofereix concerts, conferències, treballs amb cors amateurs i una acadèmia d'estiu que només es va aturar per la pandèmia. Des de fa quasi deu anys, l’acadèmia d’estiu es fa a Barcelona.


Durant la seva estada a la CESFN, els participants d’aquest estiu (9 solistes, 2 instrumentistes i 20 cantaires) han treballat amb els responsables dels seus tallers i sovint conjuntament, posant en comú els seus coneixements estilístics i preparant el concert final.


El concert 


El concert final ha tingut lloc el dissabte 27, a les 16:30h a l'església de Sant Gaietà de Barcelona. Amb l'entrada gratuïta s’han pogut escoltar les veus dels joves solistes i del cor tots junts, per separat i amb l’acompanyament del conjunt instrumental.


Ha estat un concert molt interessant i ha mostrat el gran treball fet només en una setmana, aconseguint uns resultats altament satisfactoris. El públic n’ha sortit content.


En acabar, el director de l’Acadèmia, Philippe Le Fèvre ens ha convocat ja per l’estiu vinent en què el concert ja està fixat pel 27 d’agost del 2023, al mateix lloc. Esperem poder-hi ser i confiem en una més gran participació de cantaires de cors catalans... val la pena!!


Si voleu saber-ne més d’ells: https://capricciofrancais.com/qui-sommes-nous


Qui ens escriu aquesta ressenya és Mercè Cano Nogué, presidenta del Moviment Coral Català. (Mil gràcies)