divendres, 16 de setembre de 2022

Taller de Sumi-e a Jiku-ân. 22 d'octubre

 

A Ulldecona, al zendo Jiku-ân, es farà un taller de sumi-e a càrrec de Maria Dolors Villadelprat

Serà el dissabte, 22 d’actubre, de 10 a 16h.

No cal cap mena de preparació ni coneixement previ. A més, està pensat perquè les persones ja iniciades segueixin la seva pròpia evolució i les que comencen iniciïn la seva.


Si feu clic a l'enllaç podreu veure més informació sobre la sensei: http://www.villadelprat.com/autor/


El sumi-e, ben igual que l'ikebana, és una manera d'acostar-se al silenci a través de la bellesa i la creativitat. Aquest silenci del qual sorgeix l'acció correcta o també en paraules de la mestra, Berta Meneses.


‘Una recerca sincera incorpora sempre grans dosis de generositat; per això el cercador autèntic percep els altres com un altre jo mateix, un ésser igual en essència, alhora que s'admira de la singularitat de cada persona i de cada cosa, amb el que pot caminar per la terra en actitud de servei…’


Inscripcions

  • Sanbozenjikuan@gmail.com
  • Joan 679126571
  • El preu és de 45€ i inclou el dinar

Maria Dolors imparteix sovint tallers de sumi-e i d'ikebana. 
A la imatge, amb la sangha de Lleida


Com arribar a JIKÚ-AN. Si veniu per l'AP 7


Surts a la sortida d'Ulldecona-Vinaros i vas en direcció a Ulldecona fins arribar a una rotonda, surts en direcció Ulldecona-La Senia. De seguida et trobes amb una altra rotonda, surts en direcció a La Senia – Sant Rafel – La Galera. 


A uns dos-cents metres et trobes amb una altra rotonda surts pel camí que posa MOLI NOU. Segueixes en direcció del moli nou, trobaràs un trencall a l'esquerra, no l'agafis, sempre a la dreta, passaràs davant del moli nou i segueixes fins que vegis una caixa de plàstic blau, gira a la dreta i ja has arribat.


Des de la rotonda que posa Moli Nou fins al zendo (caixa blava) hi ha uns 3,5 km


Si véns per Tortosa

Vas per la carretera fins a trobar-te amb la rotonda (passaràs diverses) que indica la sortida Ulldecona-La Senia. A partir d'aquí és el mateix que a dalt…


Gassho profund!!