divendres, 7 d’octubre de 2022

Nou! Ara i Adés. Nits de les Religions (Tarragona). Introduccions a Tortosa i Mallorca


 

'L'amor crema els odis i els temors. L'amor és joia i pau'

Joan Mascaró, escriptor i orientalista

ARA I ADÉS. ‘LA TEORIA POLIVAGAL AMB ÀNGELS CAMPS’


Benvingudes i benvinguts de nou a l’ARA I ADÉS,

Aquí us presento el segon programa, en què entrevistem a la terapeuta Àngels Camps, que ens ve a parlar d’un nervi que recorre tot el cos i que és responsable de molts dels processos que sovint ens passen desapercebuts. 

Amb ella, veurem com les experiències fisiològiques i mentals tenen el mateix cablejat. I ens aproparà a la connexió bidireccional entre el cos i el cervell, obrint espais de comprensió relacional envers la percepció, l’experiència, la consciència i l’entorn social. 

L’Àngels Camps, des de la seva experiència de més de trenta anys com a terapeuta, posa de manifest com els estats d’amor i confiança creen entorns saludables. 

Que la gaudiu i fins aviat!

Veure i escoltar aquest 2on programa (+)

NOTA: (Disculpeu si en algun moment escolteu trànsit de fons que podria distreure. Us convido a integrar-lo i a centrar l’atenció en el contingut. Segurament, teniu  experiència a centrar-vos en la respiració i a deixar passar el que podria impedir la concentració, durant les pràctiques meditatives. Gràcies per comprendre i acompanyar-nos.) 

Helena Pérez Llorca, directora i presentadora d'ARA I ADÉS


II NIT DE LES RELIGIONS. TARRAGONA


El diumenge 16 d'octubre, dins el marc de la II Nit de les religions, el nostre company de la sangha de València, Serafín Gómez, farà una xerrada (diàleg i pràctica) introductòria al zazen. Ho farà amb el títol ‘El camí del zen: instal·lar-se en el present’.

L'estil de Serafín, humil, senzill i directe, té la virtut de reconectar-te amb el que anomenem la ment del principiant, adonar-nos que ‘no sabem’. Alhora, per a les persones neòfites les seves paraules són pura pràctica.

La xerrada es fa a través de l'Associació Zen Dana Paramita.
Horari: de 17.00 a 18.30h
Lloc: Tàlem, escola de vida. C/Major, 4


‘El camí del zen: instal·lar-se en el present’


A l'arxiu adjunt teniu el programa de la II Nit de les religions

Us deixem amb unes paraules que ens arriben a través d'Alice, de la sangha de Lleida.

'Una forma d'avaluar la nostra pràctica consisteix a veure si anem estant cada cop més conformes amb la nostra vida.

Encara que, per descomptat, també està bé quan no és així, ja que aleshores haurem de practicar amb això.

Quan alguna cosa ens sembla bé, acceptem tot allò que se'ns presenta; acceptem la nostra protesta, la nostra lluita, la nostra confusió, i el fet que, segons el nostre criteri, no estem arribant a bon port.

Estem disposats també que aquesta lluita, aquest dolor i aquesta confusió segueixin endavant...'

Charlotte Joko Beck
Gaudiu

INTRODUCCIONS A TORTOSA I MALLORCA

Palma (Mallorca) de l'11 al 13 de novembre


Amb la saviesa que ens porta la mestra Berta Meneses s'han programat per al proper mes de novembre, entre d'altres, dues Introduccions al Zen. 


La primera tendrá lloc a Palma del divendres, 11, al diumenge 13. La Casa d'Espiritualitat de Son Bono és el lloc escollit per fer aquestes primeres passes en el món de la meditació.


Els interessats en participar-hi poden remetre un correu electrònic a Victòria Cifre a l'adreça: a.sanbozenmallorca@gmail.comTortosa de l'11 al 13 de novembre

La Sangha de Tortosa organitza aquesta introducció que realitza, com hem dit, la nostra mestra, Berta Meneses.Calendari Zen.cat 2022 i 2023


Si vols fer una ullada a la resta de propostes de pràctica Zen, dirigides per la mestra Berta Meneses, per als cursos 2022 i 2023, aquí tens l'enllaç a la web Zen.cat (+)


'La llei de l'amor resol tots els problemes socials de l'home'
Joan Mascaró