dilluns, 3 d’octubre de 2022

Propostes de la Casa d’Espiritualitat i de les Sanghes de Lleida i d'Osona


‘La situació de crisi que vivim ens dóna l’oportunitat de sortir al món així com som, més nuus. Ens atorga la possibilitat de recuperar la senzillesa, d’alliberar-nos d’allò superflu; de tocar a la porta d’un àmbit més íntim i oblidat...

L’esperança no pot venir sinó és des del més absolut convenciment del poder immens que tenim dins i del qual en som portadors... Si abans de la crisi hem viscut per damunt de les possibilitats, ara toca viure de més endins.

Aquests temps, aparentment més difícils, ens conviden a cercar un centre més vertader, un lloc interior que ens doni fe i esperança…’

Berta Meneses, mestra Zen
Concert de Música clàssica de l'Índia


Casa d'Espiritualitat de Sant Felip Neri. Diumenge 9 d'octubre, 19:00hLa setmana vinent podrem gaudir a la Casa d'Espiritualitat d'un magnífic concert de musica clàssica de l'Índia a càrrec de: 


Pandit Robindra Narayan Goswani 

Músic professional de l'Índia, (ciutat santa Varanasi) durant més de 40 anys. Reconegut internacionalment com a intèrpret de Sitar i subahar i mestre de música clàssica de l'Índia, especialment pel seu coneixement de ragas i talas. També en música vocal de diferents gharanas i estils. 


Robit  Mistry   

Es va iniciar a les tables dins la seva família i va completar el seus estudis amb el que va ser el seu guru, Gurmit  Singh Virdee a l'edat dels 7 anys. Coneix l'art d'acompanyar  altres instruments segons diferents estils musicals i la dansa Kathak.


K.G. Westman 

És un dels més coneguts sitar players d'Europa dins la música clàssica de l’Índia del nord. Deixeble senior de Narayan Goswani ha tocat a l'Índia, Egipte, USA, Europa... És també reconegut mestre de sitar dins el món occidental. Es cofundador del festival Stockholm Sangeet a Escandinavia, un dels festivals de més prestigi mundial de música clàssica i de dansa de l'Índia. 


La Música clàssica de l'Índia de transmissió oral té dificultats per mantenir-se en el temps i pocs mestres ens arriben a Occident a mostrar aquesta joia musical.


Programa del concert


Si voleu venir, sisplau, feu una reserva al correu: info@casaespiritualitat.barcelona


El pagament es farà en efectiu el mateix dia del concert. 

Sigueu benvinguts i agraïm tota difusió que hi pugueu fer.


ZAZENKAI. 9 d'octubre. CESFN

Veure programa +-o-Sanbô Zen. Grup de Lleida


Dues propostes ens arriben de la Sangha de Lleida, sempre activa i disposada per atendre la pràctica del Zen i tot l’univers d’opcions que ens presenta i ofereix generosament.


Taller Sumi-e 19 novembre 2022

Impartit per Maria Dolors Villadelprat.
Veure cartell adjunt. Es pot ampliar amb un clic a sobre*
Curs introducció Lleida 4-6 de novembre 2022

Impartit per la mestra, Berta MenesesMés informació a:

Escola Sanbô-Zen Grup de Lleida 

sanbozenlleida@gmail.com

https://zenlleida.wordpress.com/Introducció a la meditació. Hostalets de Balenyà
Organitza Sangha d'Osona. Imparteix Miquel Isanta
Veure cartell. Pots ampliar imatge.

‘El Zen és l’art d’entrar en contacte amb el nostre Ésser: 

de l’esclavatge a la llibertat’

Joan Mascaró i Fornés, escriptor  i orientalista