dissabte, 15 d’abril del 2023

Introducció a la meditació. Del 26 al 28 de maig (Sangha d'Osona)

Ikebana de Maria Dolors Villadelprat




'El Zen és una transmissió especial fora de tota doctrina, no es basa en paraules ni lletres, apunta directament al cor humà i condueix a veure la Realitat i a viure Despert.'









Aquesta Introducció a la meditació Zen anirà a càrrec de Miquel Isanta i està organitzada per la Sangha d'Osona

Del divendres, 26 de maig, al diumenge, 28, a la Casa d'Espiritualitat Marc Castanyer d'Hostalets de Balenyà.

El curs ofereix un espai dedicat totalment a nosaltres mateixos, tot està pensat per no haver de  preocupar-nos de res i per iniciar-se en la pràctica del zen. Atenció activa, receptivitat conscient  i silenci, al costat de persones principiants i de persones amb molts anys d’experiència.

La casa disposa de zafus (coixins) banquetes i sabutons. Es recomana portar aigua i roba còmode de colors foscos, i calçat fàcil de treure i posar. El curs és en règim de sileci. Inclou allotjament i dietes vegetarianes. De divendres vespre (amb sopar) a diumenge tarda (dinar inclòs). 

Fent un clic pots ampliar la imatge

La INSCRIPCIÓ ( tot fent un correu a càrrec de josepfourcadeplazas@gmail.com) es farà efectiva un cop s'hagi abonat l'import dels 155 euros.

Cal avisar si es té alguna intolerància alimentària o dieta especial, així com altres informacions rellevants de salut que es considerin oportunes. 

Altrament, també és important fer constar les següents dades personals: nom i cognoms, població, telèfon de contacte, adreça electrònica de contacte, i si abans s'ha assistit a alguna introducció o sesshin amb DanaParamita. 

Hora d'arribada i acollida: divendres 26, a les 19.30. 

En cas de no poder assistir s'agrairà donar avís a l'organització. 


Contacte:

Altres informacions d'interès: