dijous, 13 de juliol del 2023

L'ARA I ADÉS amb les germanes de Sant Felip Neri

 




'Una vida viscuda en llum i en amor és una gran vida'
Joan Mascaró i Fornés





L'ARA I ADÉS amb les germanes de Sant Felip Neri

Entrevista a Carme Calo, Maria Jesús Flórez, Encarnació de Sant Jaume, Teresa San Miguel, Petra Aparicio i Pilar Utrilla, germanes de la Congregació de Sant Felip Neri (Barcelona).

Sis dones que ens expliquen la seva història i el seu compromís amb la creació i cura d'un projecte social, pedagògic i espiritual, en l'àmbit d'una comunitat religiosa innovadora, on viuen i treballen des de fa més de trenta anys.

L'ARA I ADÉS el presenta i dirigeix Helena Pérez Llorca.

@casaespiritualitat.barcelona


ZEN TRAINING, setembre

La Casa d 'Espiritualitat també ens ofereix un nou curs d'Entrenament Zen per a aquelles persones que volen aprofundir en la pràctica en un horari diferent i més flexible del d'un sesshin. 

Serà del 8 al 10 de setembre.

Es pot participar en tot el curs en règim intern, o bé dies concrets o franges horàries concretes. Hi haurà pràctica intensiva, amb dokusan, teisho, alguns moments d'activitats comunes relacionades amb la pràctica. I un taller d'Eneagrama, impartit per José Luis Andrés Cebrián.

L'Eneagrama és un mètode pràctic, clar i precís per conèixer-nos i acceptar-nos, tant a nosaltres mateixos com als altres.

Zen Training a la CESFN (+)




QUÈ ÉS ACTITUD SANGHA?


Des de la Sanbô Zen Mallorca posen en marxa aquesta nova iniciativa impulsada per la mestra Berta Meneses i, atenent l'interès que pugui suposar a tots els membres i seguidors de Dana Paramita, la posem en coneixement de les altres sanghes.

Si l'ACTITUD SANGHA té dues ales: la saviesa i la compassió, ara les vestirem amb 6 potes, les àrees o àmbits d'actuació on hi relacionarem les propostes que ens arribin: LA PAU; els DRETS HUMANS; la INFORMACIÓ; la SOSTENIBILITAT del PLANETA; CIÈNCIA, ART I CULTURA; i VIDA SENZILLA. 

Fes-hi una mirada, i participa (+)



Salut i gassho profund 

🙏