dimecres, 26 de juliol del 2023

L'ARA I ADÉS. ZEN TRAINING. ACTITUD SANGHA

  





'Una vida viscuda en llum i en amor és una gran vida'
Joan Mascaró i Fornés






L'ARA I ADÉS amb les germanes de Sant Felip Neri

Últim capítol de les entrevistes a Carme Calo, Maria Jesús Flórez, Encarnación de Santiago, Teresa San Miguel, Petra Aparicio i Pilar Utrilla, germanes de la Congregació de Sant Felip Neri (Barcelona).

Sis dones que ens expliquen la seva història i el seu compromís amb la creació i cura d'un projecte social, pedagògic i espiritual, en l'àmbit d'una comunitat religiosa innovadora, on viuen i treballen des de fa més de trenta anys.

L'ARA I ADÉS el presenta i dirigeix Helena Pérez Llorca.

Aquí ja tens els quatre capitols que integren els programes dedicats a les germanes filipenses.

@casaespiritualitat.barcelona


ZEN TRAINING, setembre

La Casa d 'Espiritualitat també ens ofereix un nou curs d'Entrenament Zen per a aquelles persones que volen aprofundir en la pràctica en un horari diferent i més flexible del d'un sesshin. 

Serà del 8 al 10 de setembre.

Es pot participar en tot el curs en règim intern, o bé dies concrets o franges horàries concretes. Hi haurà pràctica intensiva, amb dokusan, teisho, alguns moments d'activitats comunes relacionades amb la pràctica. 

Altrament, en el mateix programa, se'ns ofereix un taller d'Eneagrama, impartit per José Luis Andrés Cebrián.

L'Eneagrama és un mètode pràctic, clar i precís per conèixer-nos i acceptar-nos, tant a nosaltres mateixos com als altres.

Zen Training a la CESFN (+)




QUÈ ÉS ACTITUD SANGHA?


Des de la Sanbô Zen Mallorca han posat en marxa aquesta nova iniciativa impulsada per la mestra Berta Meneses i, atenent l'interès que pugui suposar a tots els membres i seguidors de Dana Paramita, la posem en coneixement de les altres sanghes.

Si l'ACTITUD SANGHA té dues ales: la saviesa i la compassió, ara les vestirem amb 6 potes, les àrees o àmbits d'actuació on hi relacionarem les propostes que ens arribin: LA PAU; els DRETS HUMANS; la INFORMACIÓ; la SOSTENIBILITAT del PLANETA; CIÈNCIA, ART I CULTURA; i VIDA SENZILLA. 

Fes-hi una mirada, i participa (+)



Salut i gassho profund 

🙏